Magyar gasztronómiai hagyományok az egészség jegyében

Az Arcanum Étterem kínálata elsősorban a hagyományos magyar ételekre és a tájegységre jellemző specialitásokra épül, emellett a reform konyha remekeivel is várja vendégeit.

Szállóvendégeink számára amerikai típusú svédasztalos büféreggelivel, ezen belül a’la minute reggelivel és vacsorával szolgálunk. A chef szinte bármilyen egyéni kívánságot frissen el tud készíteni.

Kérés és igény esetén az étterem igyekszik megfelelő étrendet biztosítani a lisztérzékeny, gluténérzékeny és más ételallergiákkal együtt élő, vagy csupán egészségüket megőrizni vágyó vendégeink részére.

Az étterem borkínálata elsősorban hazai pincészetek borait sorakoztatja fel, emellett megtalálhatóak a nagy bortermelő országok kiválóságai is. Borkínálatunk tökéletesen kiegészíti étlapunkat, ezzel felejthetetlen gasztronómiai élményt nyújtva kedves vendégeinknek.

Étel- és italkínálatunkon felül a vidéki vendéglátás, vendégszerető, idegen nyelveket beszélő szakképzett személyzetünk, valamint a minőségi és udvarias kiszolgálás garancia arra, hogy vendégeink kulináris élményben is részesüljenek.