Üdülővendégeknek

A mai stresszes világ, munkatempó fáradalmait nem lehet egy hosszú hétvége alatt kipihenni. Biztosak vagyunk abban, hogy Ön már bejárta Magyarország legnépszerűbb üdülőhelyeit. Ezért most valami újat, valami mást ajánlunk Önnek! A világ zajától elzártan meditálhat, kényeztetheti magát különlegesen exkluzív környezetben.

Garantáltan őrizzük nyugalmát. Kérésére mobiltelefonjait a recepción található széfben őrizzük szállodai tartózkodása alatt. Szeretnénk segítségére lenni és megkímélni az üdülés alatt beérkező telefonhívásoktól.  Valódi terápia a zaklatott és zsúfolt világban.

Mégis, mivel töltheti idejét 1 héten keresztül a Békéscsaba határában épült, 3 hektáros parkkal és épített fallal, a külvilágtól elzárt, luxus kivitelű szállodában?

Az üdülővendégek részére kialakított csomagjaink tematikája a test, a lélek és a szellem hármas egységén alapul.

Egészsége megőrzéséhez a szálloda saját sportszolgáltatásaival és aktív kikapcsolódási lehetőségeivel járul hozzá. A szálloda kerékpárjaival bejárhatja a páratlan természeti szépségű Körösök Völgyét, felfedezheti Gyula, Szarvas, Gyopárosfürdő, valamint Mezőhegyes épített és természeti környezetét.  A testi és lelki harmónia megteremtését a hotel wellness és finess szolgáltatásai segítik. Amennyiben rekreációs segítségre is szüksége van, partnereink, a Békéscsabai Árpád Fürdő, a Gyulai Várfürdő, valamint Gyopárosfürdő gyógyszolgáltatásait is kihasználhatja. Hotel taxink segítségével rugalmas közlekedést tudunk biztosítani.

Gasztronómiánk a friss és egészséges, adalékanyagoktól mentes alapanyagokból készült ételek híve, mellyel segítjük Önt az egészséges táplálkozásban. Igény szerint diétás menüsorokat is összeállítunk teljes tartózkodási idejére. A borgasztronómia iránt érdeklődő vendégeinknek kirándulást szervezünk a romániai Ménesre, ahol megismerhetik az Arad-hegyaljai történelmi borvidék büszkeségeit.

Szellemi felüdülését Békéscsaba kulturális programkínálata segíti. A Csabagyöngye, Jókai Színház, Munkácsy-emlékév és a Városházi Esték színes kulturális választékot nyújtanak Önnek és családjának. Békéscsabától távolabbi kulturális helyszíneket is ajánlunk Önnek, mint például a Gyulai Várszínház és a Szarvasi Vízi Színház programjait.

Szolgáltatások: összenyitható standard szobák és két lakóegységből álló deluxe szobák családok részére, superior szobák saját erkéllyel vagy napozó terasszal, kérésre gyermekágy, etetőszék, szobaszéf, internet, wifi minden szobában, hoteltévé, minibár, félpanziós ellátás, diétás étrend, léböjt, különleges italválaszték, terasz, wellness, fitness, masszázs, park, kerékpárhasználat, zárt parkoló, hotel taxi, gyógyfürdők, kulturális programok, szervezett kirándulások