Üzleti utazóknak

Békéscsaba Békés megye ipari és kereskedelmi központja. Az utóbbi években a modern iparágak, a kereskedelmi és szolgáltatóegységek fejlődése tapasztalható, és a nagy hagyományokkal rendelkező élelmiszeripar is megőrizte jelentőségét. Ugyancsak nagy hagyományokra tekint vissza a békéscsabai tégla- és cserépipar, textilipar, nyomdaipar. Békéscsaba olyan gazdasági központ, ahol számos üzleti utazó megfordul.

Miért jó eltölteni akár egy éjszakát az Arcanum Hotelben?

Hosszú utazás, stresszes és fárasztó nap után élvezheti szállodánk nyugalmát. A gyönyörű parkra néző teraszon megpihenhet egy lazító ital társaságában. Kikapcsolódását wellness és fitness szolgáltatásaink is segítik.

Amennyiben nem teheti meg, hogy az esti órákban letegye munkáját, hívja meg partnerét üzleti vacsorára, vagy egy koktélra a szálloda bárjában. Foglaljon asztalt, és kérje személyre szabott menedzser ajánlatunkat!

Szolgáltatások: lakosztályok saját bárral, tárgyalóval és erkéllyel, superior és deluxe szobák saját erkéllyel vagy napozó terasszal, szobaszéf, internet, wifi, hoteltévé, minibár, menedzser vacsora, különleges borválaszték, széles whiskey és konyak választék, terasz, wellness, fitness, park, zárt parkoló, hotel taxi