Exkluzív kényelem

Az Arcanum Hotel 3 deluxe szobával rendelkezik, melyek alapterülete 37 négyzetméter. A deluxe szobák egy hálószobából és külön nappali helyiségből álló szobaegyüttesek, melyekhez saját erkély vagy napozóterasz tartozik, kilátással a szálloda parkjára. A hálószobák mindegyike franciaágyas, a nappali kihúzható kanapéval felszerelt.

 A szobák maximum 2 felnőtt és 2 gyermek elhelyezésére alkalmasak. 

A szobák alapfelszereltségéhez tartozik a minibár, szobaszéf, egyedileg szabályozható hűtés/fűtés, hoteltévé, satellite tévé, rádió, vezetékes internet és wifi, szobai és fürdőszobai bekészítések.

Szobai bekészítések: fürdőköntös, papucs, cipőkanál, varró szett, cipőtisztító szett, íróeszköz, jegyzettömb, mappa. A deluxe szobákban plédeket is biztosítunk vendégeink részére. 

Fürdőszobai felszerelések és bekészítések: tükör, mozgatható kozmetikai és borotválkozó tükör, konnektor a tükör mellett, törölköző fogas, fűtött törölközőtartó, szappan, tusfürdő, sampon, hajbalzsam, testápoló, zuhanysapka, körömreszelő, fültisztító, vatta korong, papír kozmetikai kendő, fogmosó pohár, törölköző és fürdőlepedő, kilépő, hajszárító. Valamennyi deluxe fürdőszoba zuhanykabinnal és dupla mosdókagylóval rendelkezik.