Luxus kivitelben

Az Arcanum Hotel 2 lakosztállyal rendelkezik, melyek a szálloda legfelsőbb szintjén, leárnyékolt környezetben, saját bárral és tárgyalószobával várják vendégeit. 

Mindkét lakosztályhoz különálló, elektromos árnyékoló rendszerrel felszerelt erkély tartozik, kilátással a szálloda parkjára. A nappaliban kandalló teszi meghittebbé az itt eltöltött éjszakákat.

A lakosztályok egyenként maximum 4 fő elhelyezésére alkalmasak.

A „Arcanum” lakosztály 70 négyzetméter alapterületen, hálószobával, nappalival, dolgozószobával és teakonyhával ellátva került kialakításra.  A fürdőszoba egyaránt zuhanyzóval és hidromasszázs fürdőkáddal is rendelkezik, a toalett a fürdőtől elválasztott és bidével is felszerelt.

A szállodában található legmagasabb szobakategória az „Arcanum” Elnöki lakosztály, melynek alapterülete 84 négyzetméter. A hálószobán, gardróbon, nappalin és teakonyhán kívül, külön dolgozósarok is rendelkezésre áll. A fürdőszoba a zuhanyzó mellett jacuzzival rendelkezik, a toalett a fürdőtől elválasztott és bidével is felszerelt.

A szobák alapfelszereltségéhez tartozik a minibár, szobaszéf, egyedileg szabályozható hűtés/fűtés, hoteltévé, satellite tévé, rádió, vezetékes internet és wifi, szobai és fürdőszobai bekészítések.

Szobai bekészítések: fürdőköntös, papucs, cipőkanál, varró szett, cipőtisztító szett, íróeszköz, jegyzettömb, mappa. A lakosztályokban plédeket is biztosítunk vendégeink részére. 

Fürdőszobai felszerelések és bekészítések: tükör, mozgatható kozmetikai és borotválkozó tükör, konnektor a tükör mellett, törölköző fogas, fűtött törölközőtartó, szappan, tusfürdő, sampon, hajbalzsam, testápoló, zuhanysapka, körömreszelő, fültisztító, vatta korong, papír kozmetikai kendő, fogmosó pohár, törölköző és fürdőlepedő, kilépő, hajszárító.