Enteriőr

A belsőépítészeti tervezés során kiemelt hangsúlyt kapott az elegáns és harmonikus belső megteremtése, prémium alapanyagok és különleges megoldások felhasználásával. A gondosan adagolt fény, a tompított színek, padlizsánok, tört barnák, bézsek árnyalatai teremtenek nyugalmat és pihenést biztosító szolid hátteret az elegáns miliőhöz.
A jó design működőképes, még jobb, identitást ad. S ha mindezt fegyelmezetten teszi, tolakodástól, öncélú megmutatkozástól mentesen foglalja el helyét a komplex programban, akkor a lehető legjobbat teszi egy szálloda sikere érdekében.

Az Arcanum Hotel ma tudja ezt.

A szálloda 2 lakosztállyal, 3 deluxe szobával, 7 superior és 12 standard szobával rendelkezik, melyből 1 szoba akadálymentesített.


A szobák alapfelszereltségéhez tartozik a minibár, szobaszéf, egyedileg szabályozható hűtés/fűtés, hoteltévé, satellite tévé, rádió, vezetékes internet és wifi, szobai és fürdőszobai bekészítések.

Szobai bekészítések: fürdőköntös, papucs, cipőkanál, varró szett, cipőtisztító szett, íróeszköz, jegyzettömb, mappa. A superior és deluxe szobákban, valamint a lakosztályokban plédeket is biztosítunk vendégeink részére. 

Fürdőszobai felszerelések és bekészítések: tükör, mozgatható kozmetikai és borotválkozó tükör, konnektor a tükör mellett, törölköző fogas, fűtött törölközőtartó, szappan, tusfürdő, sampon, hajbalzsam, testápoló, zuhanysapka, körömreszelő, fültisztító, vatta korong, papír kozmetikai kendő, fogmosó pohár, törölköző és fürdőlepedő, kilépő, hajszárító.